Privacy Policy

Privacy Policy

Kompas Academy vindt de bescherming van privacy van groot belang. Wij stellen alles in het werk om uw privacy te beschermen en tegelijkertijd toch onze service zo persoonlijk mogelijk te maken. Onze dienstverlening is overeenkomstig met de geldende Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaat hiermee zorgvuldig om.

Persoonlijke gegevens
Voor een inschrijving of contactformulier hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor zij aan ons zijn verstrekt.

Webstatistieken
Om deze website voortdurend te verbeteren verzamelen wij niet- persoonlijke bezoekinformatie via Google Analytics. Voorbeelden hiervan zijn de gebruikte browser, klikgedrag, bezoektijdstip en bezoekfrequentie.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door in u browser de daarvoor geƫigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er op dat in dat geval waarschijnlijk niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google Analytics.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wijzigingen
Het Kompas Academy privacyreglement volgt de ontwikkelingen in de wet. Het kan dus zijn dat er wijzigingen in op treden. Wij raden u aan om regelmatig hier te kijken voor de meest actuele versie. Deze versie is opgesteld in januari 2015.